Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

marți, 31 martie 2009

Masina parcata pe locul altuia se confisca

Primaria Sectorului 3 ridica atat masinile parcate aiurea pe bulevarde, cat si pe ale ocupantilor abuzivi ai locurilor platite de cetateni in parcajele de resedinta.
Pana acum au fost "confiscate" circa 3900 de autoturisme, din care 2700 numai anul trecut. Tarifele sunt de 200 de lei pentru ridicarea fiecarui vehicul sau remorca, 200 lei pentru transport si 150 de lei pentru depozitare. Actiunea este reglementata de HCL 120/24.11.2006, iar amenzile sunt prevazute in Codul Rutier. Constatarea ocuparii unui loc de parcare fara autorizatie revine Politiei Comunitare Sector 3 (tel. dispecerat 9543), din oficiu sau la sesizarea telefonica sau in scris a Dispeceratului Primariei Sector 3 (tel. 9854). Ridicarea, transportarea, depozitarea si eliberarea vehiculelor se executa numai de Rosal (tel. dispecerat 9640), in contract cu primaria prin licitatie, care colaboreaza cu Politia Comunitara si cu Politia Rutiera. Masinile sunt depozitate in Sos. Dudesti-Pantelimon nr. 2-4-6 pentru maxim 6 luni, dupa care se aplica procedura de valorificare a vehiculelor abandonate, conf. Legii 421/2002. Cetatenii din Sectorul 3 pot obtine locuri in parcajele de resedinta printr-o cerere depusa la Biroul
Parcari, din Str. Lucretiu Patrascanu nr. 3-5, tel. 340.16.41. Primaria Sectorului 3 a amenajat in ultimii patru ani peste 80.000 locuri de parcare de resedina pe strazile Giurgeni, Fetesti, Ghe. Petrascu, Campia Libertatii, N. Grigorescu, Calea Calarasilor, Splaiul Unirii etc. Primarul Liviu Negoita vrea sa ajunga anul acesta la 100.000 de locuri si sa construiasca trei parcaje supraterane in Bd. Unirii, Calea Calarasilor si Str. Racari.

Niciun comentariu: