Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

vineri, 24 iulie 2009

Marea Britanie a mărit cu 30 de procente numărul slujbelor din agricultură oferite românilor şi bulgarilor

area Britanie a suplimentat cu 30% numărul locurilor de muncă sezoniere din agricultură care sunt disponibile pentru lucrătorii români şi bulgari şi a menţinut oferta
de posturi pentru industria de procesare a alimentelor, a anunţat Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).

Autorităţile britanice au anunţat că numărul de locuri de muncă disponibile în cadrul Schemei Lucrătorilor Sezonieri din Agricultură (SAWS) va fi suplimentat cu 5.000 (de la 16.250 în 2008 la 21.250 în 2009), iar contingentul alocat industriei de procesare a alimentelor va fi menţinut la 3.500 de locuri de muncă. De asemenea, ele au anunţat că vor menţine măsurile tranzitorii pentru cetăţenii români şi bulgari până în anul 2011, dar iau în calcul reevaluarea deciziei până la sfârşitul lui 2009.

Similar Marii Britanii, Irlanda a anunţat menţinerea restricţiilor pentru lucrătorii români şi cei bulgari.

La propunerea ministrului belgian al muncii, Joel Milquet, Consiliul de Miniştri din Belgia a aprobat proiectul Decretului regal prin care se prelungeşte cu încă trei ani, până la 31 decembrie 2011, perioada de restricţionare a accesului cetăţenilor din România şi Bulgaria pe piaţa muncii.

În Germania, românii vor putea beneficia, în continuare, de locuri de muncă în baza acordurilor bilaterale şi a prevederilor legale
privind imigraţia controlată, permisele de muncă fiind acordate de cele circa 660 de filiale locale ale Agenţiei Federale pentru Muncă. De la 1 ianuarie 2009, durata contractului de muncă pentru lucrătorii sezonieri care activează în baza "Înţelegerii bilaterale pentru angajarea de lucrători români pentru o activitate cu durată determinată" a fost prelungită de la 4 luni la 6 luni anual.

Şi autorităţile italiene au decis prelungirea pentru 2009 a aplicării regimului tranzitoriu privind accesul lucrătorilor români pe piaţa muncii. Guvernul italian a optat pentru o deschidere graduală a pieţei naţionale a muncii pentru lucrătorii români, menţinând derogările pentru unele sectoare de activitate şi profesii, precum agricultură, turistic-hotelier, activitate domestică şi asistenţă acordată persoanelor, construcţii, mecanică, personal de conducere, personal cu înaltă calificare, precum şi lucrători pentru muncă sezonieră.

Danemarca va liberaliza de la 1 mai 2009 accesul lucrătorilor români pe piaţa muncii.

Niciun comentariu: