Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

marți, 14 iulie 2009

Politolog rus: Nu Rusia, ci Romania reprezinta un pericol major pentru Ucraina

n razboi potential intre Rusia si Ucraina reprezinta o amenintare absolut imaginara, principalul pericol la adresa statului ucrainean venind din alte directii, a declarat in cadrul unei mese rotunde ce s-a desfasurat marti, la Kiev, politologul rus Evgheni Mincenko, directorul Institutului pentru Ucraina din Moscova, potrivit Novai Reghion.
"Am in vedere decizia de compromis care se preconizeaza in problema delimitarii platoului continental din jurul Insulei Serpilor intre Ucraina si Romania. De asemenea, pericolele legate de pretentiile Romaniei si, in general, de proiectul 'Romania Mare'", a adaugat Mincenko, atragand atentia ca autoritatile ucrainene nu au reactionat deloc la declaratiile din aprilie ale presedintelui roman Traian Basescu, care, in opinia sa, ar fi emis pretentii teritoriale fata de Ucraina in sudul Basarabiei si in Bucovina de Nord.
"Un razboi intre Rusia si Ucraina este un pericol absolut nerealist. Amenintarea reala pentru Ucraina este transformarea sa intr-o zona tampon pentru tarile occidentale. Exista o serie de tari, precum satelitii SUA - republicile baltice si Polonia - care sunt interesate in transformarea Ucrainei intr-o zona-tampon intre ele si Rusia", a argumentat acelasi politolog rus, estimand ca "una dintre amenintarile majore la adresa Ucrainei o constituie crearea unei imagini romantice a Uniunii Europene, de dragul careia autoritatile de la Kiev sa fie dispuse sa faca concesii, inclusiv de natura teritoriala".
Potrivit Agerpres, saptamana trecuta, Mincenko afirma ca Ucraina ar trebui sa acorde mai multa atentie amenintarilor externe din partea Romaniei si Poloniei. "Daca Daniel Fried (asistentul secretarului de stat al SUA pentru Europa si Eurasia) promite sa se deplaseze in Crimeea (sudul Ucrainei), pentru a verifica situatia legata de acordarea in masa a pasapoartelor rusesti cetatenilor ucraineni, in conditiile in care in Ucraina nu este permisa dubla cetatenie, eu l-as invita sa mearga si in regiunea Cernauti sa monitorizeze situatia legata de pasapoartele romanesti si sa vada si ce se intampla cu asa-numita 'legitimatie de polonez' eliberata de Polonia cetatenilor ucraineni din Ucraina Occidentala", a declarat politologul.

Niciun comentariu: